Συνταγές
Πολύ ωραίο φαγάκι νοστιμότατο – γόπες τηγανιτές και βραστά χόρτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Litsa Kokkoni – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθάρισα τα ψαρια από τα λέπια ,τα βράγχια και τα εντόσθια .
Τα έπλυνα ,τα στράγγιξουμε και τα αλάτισα .
Τα αλεύρωσουμε και τα τηγανισουμε σε ελαιόλαδο .
Καθάρισουμε τα χόρτα τα έπλυνα πολλα νερά να μην έχουν χώματα και τα ριξουμε σε νερό που έβραζε
εριξα αλάτι και όταν ήταν έτοιμα τα έβγαλα και σέρβιρουμε με ελαιόλαδο και λεμόνι.
Η Συνταγή είναι από Litsa Kokkoni – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Αυτή η συνταγή ίσως σας αλλάξει γνώμη και σας ανοίξει την όρεξη.
Διάβασε παρακάτω για τηγανητά λουκάνικα με μανιτάρια ρόκα και ψωμί
ΥΛΙΚΑ
2 λεπτά λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
1 ½ φλ.φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/3 φλ.λευκό κρασί
1/2 κ.σ.θυμάρι
4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τηγανισμένο και κομμένο σε κύβους
1/2 ματσάκι ρόκα χοντροκομμένη
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε σε κατσαρόλα με λίγο λάδι τα λουκάνικα να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.
Σβήνουμε με το κρασί και σιγοψήνουμε για 10 λεπτά. Ρίχνουμε πάλι μέσα τα λουκάνικα, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι.
Τα αφήνουμε μέχρι να απορροφηθούν τα πολλά υγρά, περίπου 15 λεπτά. Μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα το τηγανισμένο ψωμί και τη ρόκα.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Βρείτε κι άλλες νόστιμες συνταγές στο zannetcooks.com