Γλυκα
Πόσο εύκολα και φανταστικά σπιτικά τρουφάκια FERRERO ROCHER – Θα τα φτιάξουμε σίγουρα !
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Καταπληκτική συνταγή!
Με δυο υλικα ….τα πιο elegant σπιτικά τρουφάκια
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Υλικά
-400 γρ. πραλίνα φουντούκι ‘Δημήτρης Μιχαηλίδης’
-6 σοκοφρέτες
-150 γρ. σπασμένο φουντούκι ψημένο
-προαιρετικά λιωμένη σοκολάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε την συνταγή, αδειάζοντας σε ένα μπωλ την πραλίνα και θρυμματίζοντας τις σοκοφρέτες. Ανακατεύουμε με τη μαρίζ.
Στη συνέχεια, σκεπάζουμε με μεμβράνη το μπωλ και το βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα.
Αφού βγάλουμε το μπωλ από την κατάψυξη, πλάθουμε σε μπαλάκια τα οποία ανακατεύουμε στο σπασμένο φουντούκι.
Πριν τα ανακατέψουμε με το σπασμένο φουντούκι, μπορούμε να τα βουτήξουμε σε λιωμένη σοκολάτα.
Δες στο παρακάτω βίντεο όλα τα βήματα για να εκτελέσετε την πιο νόστιμη συνταγή για “σπιτικά τρουφάκια”
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι..
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Περιηγηθείτε σε νόστιμες και δημιουργικές συνταγές.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Γιατί η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Τα πιο εύκολα και νόστιμα ντόνατ που θα έχεις δοκιμάσει! (χωρίς μαγιά)
Η Εκτέλεση είναι από κ. Manolis Amalia – “Μαγειρικές Απολαύσεις”.
ΥΛΙΚΑ
350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + 100 γρ. για το άνοιγμα της ζύμης1
κ.σ. μπέικιν πάουντερ(γεμάτη να κανει σαν βουνό)
ξύσμα, από 1 λεμόνι
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
180 γρ. γάλα
2 βανίλιες
1 αβγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όλα μαζί τα υλικά σε ενα μπολ ανακατεύουμε με ενα σύρμα και μετά με το χέρι..
Η ζύμη κολλάει αρκετά..χρησιμοποιούμε το υπόλοιπο αλεύρι για να την ανοίξουμε περίπου σ πάχος 1.5 εκ
Η Εκτέλεση είναι από κ. Manolis Amalia – “Μαγειρικές Απολαύσεις”.