Συνταγές
Τα πιο αφράτα Μπισκοτάκια λεμονιού έτοιμα σε 15 λεπτά
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στο μπολ 2 αυγά με μισή κούπα ζάχαρη και τα χτυπάμε με σύρμα 3 λεπτά.
Προσθέτουμε 2 κουταλάκια ξύσμα λεμονιού,1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο κουταλιά κουταλιά δηλαδή 2 κουταλιές και ανακατεύουμε 3 κουταλιές και ανακατεύουμε,ξανά 3 κουταλιές και ανακατεύουμε προσθέτουμε λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικής εάν τα θέλουμε με τόσο έντονο χρώμα αλλιώς παραλείπετε και ανακατεύουμε να έχουμε ένα πηχτό χυλό.
Προσθέτουμε και 1 βανίλια.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε κορνέ κάνουμε δισκάκια στην λαδόκολλα,βάζουμε από ένα αμύγδαλο άσπρο στο καθένα και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς 10 λεπτά!!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.