Συνταγές
Εύκολο σπιτικό παγωτό με φυστίκι Αιγίνης και βελούδινη υφή
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Ντίνα Κατσίρη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΝΟ υλικά:
600 γρ. παγωμένη κρέμα γάλακτος, την οποία χτυπάμε να δέσει.
ένα παγωμένο ζαχαρούχο γάλα, το οποίο προσθέτουμε στην χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
350 γρ. ψύχα φυστικιού Αιγίνης, ωμή (ανάλατη βεβαίως) και τριμμένη στο μούλτι, όσο το δυνατόν περισσότερο, την οποία προσθέτουμε και αυτήν μέσα στο μείγμα μας.
ελάχιστο καλαμποκέλαιο, το οποίο ρίχνουμε μέσα στο μούλτι, την ώρα που τρίβουμε το φυστίκι, για καλύτερο αποτέλεσμα.
Η Συνταγή είναι από Ντίνα Κατσίρη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Τώρα μπορείς και εσύ! Εύκολες και γρήγορες συνταγές για το τραπέζι σου. Προτείνουμε τα δικά σας Σαντουιτσάκια με σπιτικό παγωτό – εύκολα και γρήγορα
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500 γραμμάρια φυτική κρέμα(το πράσινο κουτάκι με το χωνάκι έξω)
1 ζαχαρούχο γάλα,
2 πακέτα μπισκότα Παπαδόπουλου πτι μπερ,
100 γραμμάρια τριμμένη κουβερτούρα.
ΦΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΑΨΙ Η ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ
Χτυπάμε την κρέμα να αφρατέψει περίπου 8 λεπτά,ρίχνουμε σε δόσεις το ζαχαρούχο να ομογενοποιηθούν.
Βγάζουμε το μισό σε ένα μπολ και ρίχνουμε την κουβερτούρα ανακατεύουμε απαλά.
Τοποθετούμε μια σειρά μπισκότα σε τάπερ 28 cm ρίχνουμε στο μισό σκέτο παγωτό,και στο άλλο με την κουβερτούρα.
Τοποθετούμε πάνω άλλη σειρά μπισκότα και ξανά παγωτό με κουβερτούρα,και σκέτο κλείνουμε με μπισκότα.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη!!!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.