Για τη βάση μπισκότου: Βάζουμε στο μούλτι τα μπισκότα σπασμένα και το λιωμένο βούτυρο και τα αλέθουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
Μοιράζουμε το μείγμα των μπισκότων σε 16 βουτυρωμένες θήκες για μάφιν, πατώντας το καλά στις βάσεις και στα τοιχώματα των θηκών μέχρι να σταθεί. Τοποθετούμε στην μεσαία σχάρα του φούρνου & ψήνουμε 8 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε λίγα λεπτά να κρυώσουν.
Για τη γέμιση: Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα, το μέλι και το βούτυρο και ανακατεύουμε με αυγοδάρτη μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Με ένα κουτάλι μοιράζουμε ισομερώς το μείγμα στις ψημένες θήκες και ξαναψήνουμε για 10-12 λεπτά μέχρι να ροδίσει ελαφρώς η κρέμα. Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσουν.
Για την επικάλυψη: Σε μεσαία κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, βάζουμε την σοκολάτα και το γάλα. Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει λεία. Αφού κρυώσει λίγο, με ένα κουτάλι ρίχνουμε ικανή ποσότητα πάνω στα ταρτάκια ώστε να καλύψει καλά την επιφάνεια της κρέμας. Προαιρετικά, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη ή τρούφα σοκολάτας ή ψιλοτριμμένους ξηρούς καρπούς.