Συνταγές
Τέλειοι αφράτοι Κολοκυθοκεφτεδες…. συνταγή της γιαγιάς
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Ευαγγελία Γκιαούρη – “(((( “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”)))))”
Υλικα για 12 με 13 κεφτεδες:
2 κολοκύθια τριμμενα στο χονδρο τρίφτη
1 αυγο
150 γρ με το ματι βασικα φέτα
φρεσκο δυόσμο
4 με 5 κολοκυθοανθους κομματακια
1 πατατα τριμμένη
1 καρότο τριμμένο
1 κρεμμύδι τριμμένο
λιγη φρυγανια
1 φλιτζάνι τσαγιου φαρινα
αλατι και πιπέρι…
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφου τρίψουμε το κολοκύθι ρίχνουμε λίγο αλάτι και αφήνουμε για καμιά ώρα να βγάλει τα υγρα του…
Υστερα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικα και τηγανίζουμε σε λαδι ελαφρύ ή ψηνουμε αν θελουμε…άλλα εχει άλλη γεύση το τηγανιτό
Σερβίρουμε με τζατζικακι ή σκέτο γιαουρτι με λίγο δυόσμο…
Η Συνταγή είναι από κ. Ευαγγελία Γκιαούρη – “(((( “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”)))))”