Συνταγές
Αυτά είναι, παγωτό γιαούρτι χωρίς λιπαρά και τύψεις!!!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Αλεξάνδρα Κυριάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
600 γρ γιαούρτι 2% λιπαρά
6 κ.σ μέλι
1 φλυτζάνι του ελληνικού καφέ γάλα εβαπορέ light
2 κ σ γλυκό βύσσινο κομμένο
2 κ σ κουβερτούρα φλούδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το γιαούρτι με το γάλα το μέλι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το γλυκό βύσσινο και την σοκολάτα και ανακατέυω καλά
Βάζουμε στην κατάψυξη μισή ώρα μετά ξαναχτυπάμε να αφρατεψει αυτό το κάνουμε 5 φορές
Πριν σερβίρουμε αφήνουμε 5 λεπτά και το σερβίουμε με σιρόπι βύσσινο
Η Συνταγή είναι από Αλεξάνδρα Κυριάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για παγωτό σοκολάτα θεϊκό!
Η Συνταγή είναι της κ. Έλλη Τριανταφύλλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά:
Ενάμισι κουτί ζαχαρουχο
500 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα
700 γρ.κρέμα γάλακτος
2 βανίλιες
1 κουτί κερασάκι γλυκό
Μπισκότα γεμιστά ή ορεο
Σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση:
Σε αντικολλητική κατσαρόλα βάζουμε τα ζαχαρούχα με την σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια να ομογενοποιηθούν. Προσέχουμε μη μας κολλήσει.
Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει τελείως. Χτυπάμε την κρέμα με τις βανιλιες σε σαντιγί και με μία μαριζ ενσωματώνουμε στο μείγμα της σοκολάτας. Στραγγίζουμε τα κερασάκια από το σιρόπι τους τα κόβουμε στη μέση και τα προσθέτουμε μέσα.
Χοντροτρίβουμε τα μπισκότα και τελειώνουμε με τις σταγόνες σοκολάτας. Ανακατεύουμε καλά και στην κατάψυξη για τουλάχιστον 8 ώρες. Φυσικά μπορείτε να βάλετε μέσα ό,τι σας αρέσει.. έχει απίστευτη υφή και μοναδική γεύση.. εγώ πήρα τις καλύτερες κριτικές και σίγουρα θα καθιερωθεί!!
Η Συνταγή είναι της κ. Έλλη Τριανταφύλλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.