Συνταγές
Μια εξαιρετική τούρτα με ινδοκάρυδο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Για το παντεσπάνι
4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 κουταλακι γλυκου μπέικιν
1 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι ανακατεμένο με 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν
1 φλυτζανάκι του ελληνικού καφέ νεράκι
1 βανιλια
Για τις κρέμες
Για την μέσα κρέμα..
χτύπησα μια έτοιμη κρέμα στιγμής με 400 ml κρύο γαλα και για από επάνω 1 μόρφατ με μισό κουτί ζαχαρούχο η γκαρνί.. ότι θέλετε.
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το νεράκι .
Παίρνουμε ενα ταψάκι 26εκ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά.
Θα το δείτε θα ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
Το αφήνουμε να κρυώσει.
Το κόβουμε στη μέση
Και το στήνουμε.
Η διακόσμηση ότι.θέλουμε κ έχουμε.
Εβαλα καρύδα κ γλυκό κερασι
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Έχεις όρεξη για ακόμη μία εξαιρετική συνταγή;
Δες πως θα φτιάξεις εύκολο κέικ ινδοκάρυδο
Η Συνταγή είναι από κ. Ευδοξία Νεοφύτου Γεωργίου – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
14 κουταλιες αλευρι-2μιση ποτηρια
8 κουταλιες ζαχαρη-1 ποτηρι
1 ποτηρι λαδι
4κγ μπεικιν
2 βανιλιες
10 η 11 κουταλιες ινδοκαριδο
4 αυγα
1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι και λιγη φλουδα
Σιροπι
2 ποτηρια ζαχαρη
1 1/2 ποτηρια νερο
Εκτελεση
Κτυπαμε ζαχαρη με αυγα προσθετουμε λαδι χυμο και ξυσμα κοσκινιζουμε αλευρι με μπεικιν και βανιλιες
Κτυπαμε βαζουμε αλευρι και ινδοκαρυδο και κτυπαμε τα βαζουμε σε παιρεξ για 30 λεπτα σε προσθεσμενο φουρνο στους 180
Βαζουμε στο ζεστο γλυκο το κρυο συροπι μαζι με το ινδοκαρυδο
Η Συνταγή είναι από κ. Ευδοξία Νεοφύτου Γεωργίου – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ”.