Συνταγές
Σπιτικός χαλβάς Φαρσάλων – Εύκολος και γρήγορος
Published
5 έτη agoon
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Λενα Νεραιδενια – “Οι σπιτικες συνταγες μας !!!”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα σε λεκάνη 200γρ κορν φλάουρ και 800 νερό 550 ζάχαρη (κράτησα 5-6 κ σ ) και 120 γρ λάδι.
Έριξα στην κατσαρόλα 5-6 κ σ ζάχαρη με μια κ σ λάδι κι άφησα να καραμελώσει.
Έριξα το μείγμα κι ανακάτεψα μέχρι να ξεκολλάει από τα τοιχώματα και να πάρει χρώμα.
Πρόσθεσα 180γρ αμύγδαλα καβουρντισμένα κι όταν ήταν έτοιμο άδειασα σε ταψάκι που είχα βάλει λαδόκολλα.
Έγινε στο τέταρτο.
Η Συνταγή είναι από κ. Λενα Νεραιδενια – “Οι σπιτικες συνταγες μας !!!”
Αξιζει να τις δοκιμασεις
-
Πώς ένας ταπεινός χαλβάς μετατρέπεται σε ένα ξεχωριστό γλυκάκι!
-
Μια μόνο μικρή παρέμβαση στην κλασική συνταγή 1-2-3-4 , και βγήκε ο πιο σπυρωτός χαλβάς
-
Λιώνει στο στόμα ο πιο σούπερ σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκαλί και με αποξηραμένα φρούτα
-
Κλασσικός και αγαπημένος χαλβάς που αυτές τις μέρες έχει την τιμητική του
-
Χαλβάς με σοκολάτα και πορτοκάλι – μιλάμε είναι ότι πιο τέλειος έχουμε φάει!
-
Εύκολη εκτέλεση για έναν γρήγορο σιμιγδαλένιο χαλβά με πορτοκάλι