Συνταγές
Σπέσιαλ ρολό παντεσπάνι σοκολάτας, με γέμιση που θα σας ξετρελάνει
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ
6 αυγα ιδιου μεγεθους,
125 γραμμαρια.ζαχαρη,
100 ml γαλα,
100 ml σπορελαιο,
2 βανιλιες
1 μιση κουπα περιπου αλευρι φαριναπ,
λιγο αλατι,
1 μορφατ μεταλικο κουτι
1 κουτι ζαχαρουχο γαλα(400 γρ)
100 γραμμαρια.τριμμενη κουβερτουρα
2 με.3 κουταλιες της σουπας κακαο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα.ασπραδια,με το αλατι,και τη μιση ζαχαρη να αφρατεψουν να στεκεται σε σφιχτη μαεργκα
Χτυπαμε τους κροκους με την υπολοιπη ζαχαρη,το γαλα,τις βανιλιες το σπορελαιο
Ενσωματονουμε το δυο μιγματα απαλα με μαριζ και τοποθετουμε το μιγμα στην λαδοκολα στο ταψι και το ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο για περιπου 5 με 6 λεπτα φυσικα αναλογα τον φουρνο
Το βγαζουμε και το αναποδογυριζουμε σε λαδοκολα και το ρολαρουμε να του δωσουμε την φορμα του!Το αφηνουμε να κρυωσει
Στην συνεχεια χτυπαμε την μορφατ με το ζαχαρουχο σε σφιχτη σαντιγυ ανοιγουμε το παντεσπανι τοποθετουμε την σαντιγυ,ριχνουμε την σοκολατα και το ρολαρουμε!Διακοσμηση δικη μας
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.