Συνταγές
Αχ, αυτά τα τρουφάκια – δεν μπορούμε να σταματήσούμε να δαγκώνουμε!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
τρουφάκια με απίστευτη γεύση σοκολάτας πλούσια σε κακαο, με βελούδινη, κρεμωδη νοστιμιας…..
Η Συνταγή είναι από Olha Pazyuk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Τρουφακια με λικέρ Kahlua
400γρ μαύρη κουβερτούρα
240γρ κρέμα γάλακτος
20γρ γλυκόζη
40γρ βούτυρο
50γρ λικέρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την σοκολάτα. Ζεστανουμε τη κρέμα γάλακτος με γλυκόζη και ρίχνουμε πάνω στην σοκολάτα. Περιμένουμε λίγα λεπτά και ανακατευουμε για να ενσωματωθεί κρέμα με την σοκολάτα.
Προσθέτουμε βούτυρο και λικέρ. Χτυπαμε με ράβδομπλεντερ να γίνει λεία μίγμα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε εκτός ψυγείο τουλάχιστον για 8 ώρες να ωριμάσει.
Μετά από 8 ώρες ζυγίζουμε τα τρουφακια. Προσπαθούμε με ένα κουταλάκι να κάνουμε ακανόνιστα μπαλάκια. Τοποθετούμε σε λαδόκολλα και κάνουμε μπαλάκια και βάζουμε παλι στο ψυγείο τουλάχιστον για 3 ώρες να σφίξουν καλά.
Ύστερα κάνουμε επικάλυψη με το γούστο σας.
Η Συνταγή είναι από Olha Pazyuk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ανακαλύψτε συνταγές μαγειρικής.. Μπες τώρα στην κουζίνα και φύγαμε ..
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ – ΛΕΥΚΗ, ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ξεχωριστά τις σοκολάτες και ρίχνουμε 1 κουταλιά λάδι ελαφρύ σε κάθε σοκολάτα
Η κάθε σοκολάτα είναι 100 γρ..
Βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό την κάθε σοκολάτα και ανακατεύουμε
Πρώτα βαζουμε την λευκή στά φορμακια σιλικόνης και βάζουμε να παγώσει
Στο ψυγείο
Περίπου 10 λεπτά
Στην συνέχεια την Γάλακτος
Πάλι στο ψυγείο..και τέλος την υγείας
Βαζουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.