Συνταγές
Σήμερα η συνταγή είναι για brownies – ζουμερό, υπερσοκολατένιο μπραουνις με φουντούκια στο εσωτερικό
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Μένια Στεφοπούλου – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
200 γρ βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου 200γρ ζάχαρη 3αυγα 1βανιλια 100γρ αλεύρι ένα κουταλάκι του γλυκού μπέικον παουντερ 100γρ φουντούκια αλεσμένα όχι όμως σκόνη και 125 γρ κουβερτούρα που την λιώνουμε σε Μπεν μαρί και την προσθέτουμε στο μίγμα
στο τέλος ριχνουμε μέσα και τα φουντούκια (από πάνω ρίχνουμε λευκή σοκολάτα και κουβερτούρα )
ψήνουμε στον αέρα στους 170 αέρα σε ταψακι 22 που έχουμε βάλει λαδόκολλα
Η Συνταγή είναι από Μένια Στεφοπούλου – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.
Αυτή η συνταγή ίσως σας αλλάξει γνώμη και σας ανοίξει την όρεξη.
Διάβασε παρακάτω για σοκολατένεια τούρτα με βάση μπράουνις
Η Συνταγή είναι της κ. MARY TOUMAZOU – “. Πιτες – Φαγητα & Γλυκα με…Μεράκι.”
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:
500 ΓΡΑΜ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 55% ΚΑΚΑΟ,
250 ΓΡΑΜ ΓΑΛΑ,
500 ΓΡΑΜ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35% ΛΙΠΑΡΑ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΛΙΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΙΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΕΙΑ ΣΟΣ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΜΟΡΦΗ(ΣΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΑΛΑ.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΛΑ.
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑ( ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΣΕΡΚΙ ΜΑΣ)ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4-5 ΩΡΕΣ.
ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
Η Συνταγή είναι της κ. MARY TOUMAZOU – “. Πιτες – Φαγητα & Γλυκα με…Μεράκι.”