Γλυκα
Σήμερα φτιάχνουμε Χιονούλες -Λευκές τρούφες με καρύδα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Υλικά
Παντεσπάνι
- 4 αυγά
- 1 φλυντζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 1 Μπέκι πάουντρ
- 1 βανίλια.
- 1 φλυντζάνι τσαγιού αλεύρι
Εκτέλεση Παντεσπάνι
Χτυπάμε τα αυγά 10 λεπτά ρίχνουμε την ζάχαρη και χτυπάμε αλλά 10 λεπτά και τέλος προσθέτουμε το Μπέκιν τι βανίλια και το αλεύρι!!
Τοποθετούμε στα κατάλληλα φορμάκια και τα ψήνουμε 20 λεπτά!!
Κρέμα
- 1 κιλό γάλα
- 1 φλυντζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 4 κουταλιές κορν φλαουρ
- 2 κουταλιές βιτάμ!
ΓΚΑΡΝΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ!
Συναρμολόγηση πάστας
Παίρνουμε το ατομικό κεκάκι το κόβουμε.στην μέση γεμίζουμε με κρέμα και ξαπλώνουμε γύρω γύρω γκαρνί χτυπημένη, πασπαλίζουμε με ινδικάρυδο και τοποθετούμε το κεράσι!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.