Συνταγές
Εύκολη και γρήγορη ομελέτα φούρνου – η συνταγή που θα σου λύσει τα χέρια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή από ” Της Χρυσας τα καμώματα”
Υλικά
6 αυγά
2-3 φέτες γαλοπούλα καπνιστή ψιλοκομμένες
2-3 φέτες τυρί γκούντα ψιλοκομμένο
1 κομμάτι φέτα τριμμένη
Λίγο δυόσμο
1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
4-5 πατάτες κομμένες σε ροδέλες
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Απλώνουμε τις πατατες σε ένα ταψί μαζί με το σκόρδο και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου μέχρι να τονίσουν.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας (γαλοπούλα, φέτα, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι.)
Όταν είναι σχεδόν έτοιμες οι πατάτες τις βγάζουμε από το φούρνο και προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, απλώνουμε να πάνε παντού και να καλύψουν τις πατατες.
Βάζουμε πάλι στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα (δεν θέλει πολύ).
Νόστιμη συνταγή από ” Της Χρυσας τα καμώματα”
Δες ακόμη μία εξαιρετική συνταγή για ρολά ομελέτας με ζαμπόν και τυρί Philadelphia.
Καλή επιτυχία σε όποιον την δοκιμάσει και καλή σας απόλαυση!
Υλικά:
4 αυγά
2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
4 φέτες ζαμπόν
10 τοματίνια κομμένα στα 4
200 γρ Philadelphia
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1) Χτυπάμε τα 2 αυγά σε ένα μπολ προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
2) Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί και βάζουμε μία κουταλιά ελαιόλαδο.
3) Προσθέτουμε τα αυγά και φτιάχνουμε προσεχτικά μια λεπτή ομελέτα.
4) Όταν η ομελέτα είναι έτοιμη, την τοποθετούμε πάνω σε ένα ξύλο κοπής και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τα άλλα δυο αυγά.
5) Αφού φτιάξουμε και τις δυο ομελέτες, τις αφήνουμε να κρυώσουν.
6) Έπειτα, απλώνουμε το τυρί Philadelphia, στρώνουμε τις φέτες ζαμπόν και τελειώνουμε προσθέτοντας τα κομμένα τοματίνια.
7) Τυλίγουμε τις ομελέτες προσεχτικά σε ρολό και με ένα κοφτερό μαχαίρι τις κόβουμε σε 2 ή 3 κομμάτια.
Περισσότερες νόστιμες συνταγές στο http://www.auga.gr