Συνταγές
Πόσο όμορφα και λαχταριστά! Παγωτάκι με γεύση καραμέλα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Μαρινα Μισαηλιδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικα:
2 πακετα μπισκοτα digestive
250 γρ φυτικη κρεμα γαλακτος (η πρασινη με το χωνι)
1 ζαχαρουχο καραμελας
1/2 κουτι γαλα εβαπορε
1 1/2 πλακα σοκολατα κουβερτουρα λιωμενη σε μπεν μαρι
Χρωματιστη τρουφα και τριμενο φουντουκι για την επικαλυψη.
Εκτελεση:
Ολα τα υλικα μας να ειναι κρυα.
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος σε σαντυγι ριχνουμε το καραμελωμενο ζαχαρουχο και το εβαπορε συνεχιζουμε να χτυπαμε μεχρι να γινουν ενα.
Με την βοηθεια του κορνε βαζουμε μια ποσοτητα μειγματος τοποθετουμε αναμεσα το ξυλακι και κλεινουμε με το δευτερο μπισκοτο σε σαντουιτς.Τα βαζουμε στην καταψυξη για τουλαχιστον 3 ωρες.
Λιωνουμε την κουβερτουρα και βουταμε μεχρι την μεση τα παγωτινια στολιζουμε με τρουφα και φουντουκι και ξανα καταψυξη.
Η Συνταγή είναι από κ. Μαρινα Μισαηλιδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.