Συνταγές
Παγωτίνια που επιβάλλονται με τη ζέστη – υπέροχο γλύκισμα μπουκιά και δροσιά
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Μαρινα Μισαηλιδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικα:
Μια φυτικη κρεμα γαλακτος – 500 γρ.
1 ζαχαρουχο
Τρουφα οσο θελετε
Μπισκοτα της αρεσκειας σας.
Λευκη -Σοκολατενια κουβερτουρα εαν θελετε.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος προσθετουμε το ζαχαρουχο .Το μειγμα να στεκεται.Ριχνουμε την τρουφα οσο θελετε.και ανακατευουμε με το κουταλι.
Γεμιζουμε τα μπισκοτα βαζουμε μια ποσοτητα εγω τα εκανα με κορνε τοποθετουμε το ξυλακι (πχ από τα τζαμπο ) αλλο λιγο μειγμα απο επανω και κλεινουμε με το μπισκοτο.
Στην καταψυξη να παγωσουν.Λιωνουμε εαν θελουμε κουβερτουρα λευκη και σοκολατενια τα βουταμε παγωνουμε και απολαμβανουμε
Η Συνταγή είναι από Μαρινα Μισαηλιδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Τώρα μπορείς και εσύ! Εύκολες και γρήγορες συνταγές για το τραπέζι σου.
Πω πω τι παγωτάρες είναι αυτές! Για να δροσιστούμε
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Aliki Mitropoulou – Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”
Υλικα
250 γρ κρεμα γάλακτος
1 κουτι ζαχαρούχο
1 κουτι φυτικη σαντιγί
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής
250 γρ γάλα
2 πακέτα μπισκοτα της επιλογής σας
1 κουβερτούρα λιωμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τα υλικα μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Στρώνετε τα μπισκοτα βάζετε την κρέμα σε ένα κόρνε.
Την βαζετε στα μπισκοτα σκεπάζετε. Τα παγωνετε. Τα βουτάτε στην λιωμένη κουβερτούρα και παγωνετε παλι.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Aliki Mitropoulou – Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”