Συνταγές
Πω πω απίθανα!!! Πολύ αφράτα και πετυχημένα τσουρέκια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σοφία Κωστελίδου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
4 ΑΥΓΆ 1100 ΑΛΕΎΡΙ 400 ΓΆΛΑ 2 ΦΑΚΕΛΆΚΙΑ ΞΕΡΉ ΜΑΓΙΑ 200 ΒΟΎΤΥΡΟ ΌΧΙ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΊΓΟ ΑΛΆΤΙ ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΈ ΣΠΟΡΈΛΑΙΟ 350 ΩΣ ΚΑΙ 400 ΖΆΧΑΡΗ ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΑ ΓΟΎΣΤΑ ΞΎΣΜΑ ΑΠΌ ΈΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΙΣΌ ΚΓΛ ΚΑΚΟΥΛΕ 1 ΜΑΧΛΕΠΙ ΚΟΦΤΌ.
Εκτέλεση
ΖΕΣΤΑΊΝΟΥΜΕ ΓΆΛΑ Κ ΒΟΎΤΥΡΟ. ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΩΛ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ. ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΆΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΧΛΙΑΡΌ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΊ Η ΜΑΓΙΑ. ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΎΡΜΑ ΜΕΤΑ ΡΊΧΝΩ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΊΓΜΑ ΊΣΑ ΊΣΑ Η ΜΕ ΤΟ ΧΈΡΙ Η ΜΕ ΚΟΥΤΆΛΙ. ΔΕΝ ΖΥΜΏΝΟΥΜΕ.
ΤΟ ΑΦΉΝΟΥΜΕΣΤΗΝ ΆΚΡΗ ΓΙΑ ΔΎΟ ΩΡΕΣ ΣΕ ΖΕΣΤΌ ΜΕΡΟΣ ΑΦΟΎ ΈΧΟΥΜΕ ΡΊΞΕΙ ΤΟ ΜΙΣΌ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΣΠΟΡΈΛΑΙΟ. ΣΚΕΠΆΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΆΝΗ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΏΣΕΙ. ΜΕΤΆ ΤΟ ΠΑΤΆΜΕ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΏΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΌΛΗ ΝΎΧΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ. ΤΟ ΠΡΩΊ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΤΆΜΕ ΚΑΙ ΠΛΆΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΤΑ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 160 ΜΕ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΊΣΟΥΝ.ΠΆΝΩ ΑΛΛΕΙΨΟΥΜΕ ΚΡΌΚΟ ΜΕ ΝΕΡΌ ΑΡΑΙΩΜΈΝΟ.
ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΈΣΑ ΜΕΡΕΝΤΑ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σοφία Κωστελίδου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”