Συνταγές
Εύκολο κέικ χωρίς ζάχαρη, αλεύρι και βούτυρο..
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από “Helena’s Greek cooking”.
Υλικά:
2 μπανάνες ώριμες μεγάλες η 3-4 μικρές
2 αυγά
Βανίλια
1/3 φλυτζανιού μέλι αγνό
1 φλυτζανι φυστικοβουτυρο
1 κ.γ γεμάτο μπέικιν πάουτερ
1/2 κούπα σπασμένη κουβερτούρα
Σουσάμι για από πάνω στο κέικ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε με εργαλείο η ενα πιρούνι τις μπανάνες. Προσθέτουμε τα αυγά ανακατεύουμε και σιγά σιγά προσθέτουμε όλα τα υλικά. Κάνουνε ένα χυλό και το ρίχνουμε σε μια μακρόστενη φόρμα. Αν ειναι σιλικόνης δεν χρειάζεται να την καλύψουμε με χαρτι ψησίματος αν οχι θα καλύψουμε ολη τη φόρμα με χαρτί ψησίματος. Θα πασοπαλισουμε το κέικ με λίγου σουσάμι και θα το χτυπήσουμε 1-2 φορές πάνω στον πάγκο να βγει ο αέρας.
Τοποθετούμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180’C βαθμούς αέρα και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει καλά.
Το Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουνε να κρυώσει πολύ καλά για να το ξεφορμαρουμε.
Σερβίρουμε με φρέσκιες Φράουλες.
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!
Η Συνταγή είναι από “Helena’s Greek cooking”.
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Πρωτότυπο και ιδιαίτερο κέικ με αβοκάντο με σοκολάτα
Η Συνταγή είναι από κ. Eva Gk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
200 gΣοκολατα γαλακτοσ.
2Avocado !Αβοκαντο
3Αυγα
1 βανιλινη
150 g καστανη ζαχαρη
Λιγο αλατι
50 g κακαο
1 πακετακι μπαικιν
80γρ.αλευρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαλτε τη σοκολατα να λιωσει πανω απο ζεστο νερο.
Καθαριστε το αβοκαντο και βαλτε το στο μουλτι.
Ριξτε σε μια λεκανη τη ζαχαρη ,τη βανιλινη και τα αυγα και χτυπηστε τα στο μιξερ.
Ριξτε το αβοκαντο και τη λιωμενη σοκολατα και συνεχιστε το χτυπημα.
Μετα το αλατι ,αλευρι,το κακαο και συνεχιστε το χτυπημα.
Αφου εχουμε ριξει ολα τα υλικα λαδωνουμε μια φορμα και ψηνουμε στο φουρνο στουσ 180 για 20 λεπτα.
Η Συνταγή είναι από κ. Eva Gk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.