Συνταγές
Εξαιρετική δημιουργία – μιλφειγ με κράκερ σε 5 λεπτά, πολύ ελαφρό και γευστικότατο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή από ” Pellumbesha Lumi- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικά
2 πακετα κρακερ,1 φακελάκι κρέμα στιγμής ζαχαροπλαστικης με γεύση μιλφειγ, 600 ml γάλα, μια βανίλια, 200 ml κρέμα γάλακτος, ζάχαρη άχνη και κανέλα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κτυπαμε με μίξερ την κρέμα γάλακτος, σε άλλο μπολ την κρέμα ζαχαροπλαστικής με το γάλα προσθέτουμε την βανίλια
Ανακατεύουμε απαλά με μια μαρειζ της δυο κρέμες και το γεμίσουμε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής και το βάζουμε στο ψυγείο.
Οπότε θέλουμε λίγο γλυκό, βάζουμε λίγο κρέμα στα κράκερ.
Θρυμματίζουμε μερικα κρακερ και τα ριχνουμε πανω στο γλυκο και πασπαλιζουμε με ζαχαρη άχνη και κανέλα.
Νόστιμη συνταγή από “Pellumbesha Lumi – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Ο ενθουσιαμός στην κουζίνα δεν σταματάει.. Δοκίμασε την παρακάτω συνταγή για προκλητικά νόστιμο γλυκό – Σοκολατένιο μιλφειγ σκέτη μούρλια!
Η Συνταγή είναι της κ. Ευαγγελία Γκιαούρη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά:
2 πακέτα σφολιατινια
2 σακουλάκια μους σοκολάτα και το αντίστοιχο γαλα(400μλ)
1 κρεμα γάλακτος για σαντιγί
100γρ σοκολάτα κουβερτούρα και άχνη για το τελείωμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε μια στρώση απο τα σφολιατινια στο σκεύος μας..απο πάνω χτυπημένη τη μους σοκολάτα,ξανα σφολιατινια και ξανα μους.
Σπαμε λιγα πανω απο τη μους και βαζουμε υστερα σαντιγι.
Τελειώνουμε το γλυκό μας με τη λιωμένη σοκολάτα μας,λιγα ακόμα τριμμένα σφολιατινια και αχνη ζάχαρη…
Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ωρες!!Είναι αέρινο και πολυ πολυ ευκολο..
Η Συνταγή είναι της κ. Ευαγγελία Γκιαούρη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.