Συνταγές
Πραγματικά υπέροχες χιονούλες και μαυρούλες..!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Boula Arabatzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε 4 αυγά με 1 κούπα ζάχαρη για 10 λεπτα να αφρατεψουν
Στην συνέχεια ρίχνουμε 1 κούπα αλεύρι,1 μπεικιν,και 1 βανίλια
Οποτε τοποθετούμε σε φορμακια και τα ψήνουμε για 20 λεπτα προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς
Όταν κρυωσουν καλά τα κόβουμε στην μέση
ΚΡΕΜΑ:
1 κιλό γάλα,1 κούπα.ζάχαρη,4 κουταλιές κορν φλαουρ,2 κουταλιές αλεύρι,2 κουταλιές της σούπας βούτυρο(Μπορείτε να κάνετε μισή δόση κρέμας)
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετούμε κρέμα.στο πάτο απο το κεκακι το κλείνουμε με άλλο πάτο και βάζουμε πανω και γύρω σαντιγυ
Τα βουταμε σε ινδοκαρυδο Και τις διάκοσμου με με κερασακι
Η Συνταγή είναι από κ. Boula Arabatzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.