Συνταγές
Κάτι ετοιμάζεται.. Απιθανα παγωτίνια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Dina Doriza – Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”
ΥΛΙΚΑ
Η συνταγή για 12 παγωτακια
2 πακέτα μπισκότα digestive με επικάλυψη σοκολάτας
250 γρ κρέμα γάλακτος η φυτική κρέμα γάλακτος
3 με 4 κουταλιές ζαχαρουχο η ζάχαρη άχνη
Λίγη τρουφα για απέξω
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το ζαχαρουχο μέχρι να την μορφή γιαουρτιού (εδώ μπορούμε να προσθέσουμε ότι μας αρέσει η τριμμένη κουβερτούρα η τριμμένα μπισκότα καραμελωμενους ξηρούς καρπούς κα)
Βάζουμε την κρέμα σε κορνε σακούλα και αφού έχουμε αραδιάσει τα μπισκότα με την πλευρά της σοκολάτας προς τα κάτω μοιράζουμε την κρέμα μας σκεπάζουμε τα υπόλοιπα
τα τοποθετούμε σε ένα απλώνουμε ταπερ και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες να σφίξουν.Υστερα τα βγάζουμε
τα περνάμε από την τρουφα η ότι άλλο μας αρέσει
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Dina Doriza – Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις στο σπίτι σου και στο τέλος θα γλείφεις τα δάκτυλά σου. Καλή σας απόλαυση..
Πολύ ωραίο παγωτάκι για όλες τις ώρες
Η Συνταγή είναι από κ. Maria Papaeuthimiou – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.
ΥΛΙΚΑ
2 φυτικές κρέμες 500 ml
2 ζαχαρουχα
1 μικρό εβαπορε
1 πακέτο μπισκότα σοκολάτας
1 συσκευασία τρούφα σοκολάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πολύ καλά το μικρό εβαπορε, συνεχίζουμε ρίχνοντας τις κρέμες και τέλος τα ζαχαρουχα.(περίπου στα 20 λεπτά χτύπημα).
Προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα και την τρούφα
Τα βάζουμε κατάψυξη….
Η Συνταγή είναι από κ. Maria Papaeuthimiou – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.