Συνταγές
Πολύ πολύ ελαφριά Πάστα ταψιού
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Μαρια Τζαμπαζακη – “Μαγειρικές Απολαύσεις”.
ΥΛΙΚΑ
για το παντεσπάνι.
4 αυγά
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη και
μισό φλιτζάνι τσαγιού φαρινα..
2 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
τα χτυπάμε καλά και το ψήνουμε σε ένα ταψάκι που έχουμε αλείψει με βούτυρο..
το ψήνουμε 190 βαθμούς για ένα τέταρτο..
το κόβουμε σε 2 κομμάτια οριζόντια και το βάζουμε το ένα στο ταψάκι και σιροπιάζουμε ελαφρά..
εγώ έβαλα σιρόπι από γλυκό περγαμόντο που είχα η ότι άλλο θέλετε..
ΚΡΕΜΑ-ΓΕΜΙΣΗ
Χτυπάμε ένα φάκελο κρέμα μιλ φειγ και βάζουμε στην μέση. και το άλλο μισό παντεσπάνι από πάνω αφού βάλουμε σιρόπι..
Μετά χτυπάμε 1 κουτί μόρφατ ή ερμόλ με 1 φλιτζάνι τσαγιού άχνη ζάχαρη..
το βάζουμε από επάνω και λίγη τρούφα και σιρόπι σοκολάτας λίγο αυτά
Η Συνταγή είναι της κ. Μαρια Τζαμπαζακη – “Μαγειρικές Απολαύσεις”.