Συνταγές
Πολύ νόστιμα ρεβύθια – Διαφορετικά από τα λεμονάτα – Αξίζει να τα δοκιμάσετε!
Published
4 έτη agoon
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Βικη Αναματερου – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ
250 ρεβύθια
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά πράσινη
1 ντομάτα
1 κρεμμύδι ξερό μικρό
2 κρεμμύδακια φρέσκα
1 μελιτζάνα μικρή
Χυμό ντομάτας αλάτι πιπέρι λάδι καρυ μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιαζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ τα ξεπλένουμε και τα βράζουμε 10 λεπτά εγώ τα έκανα στη χύτρα άνοιξουμε την κατσαρόλα και πρόσθεσουμε όλα τα υλικά και βρασουμε αλλά 10 λεπτά με νερό ίσα να τα σκεπάζει
Η Συνταγή είναι από κ. Βικη Αναματερου – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Αξιζει να τις δοκιμασεις
-
Νόστιμα και μελωμένα ρεβύθια στο πήλινο ή την γάστρα
-
Απολαυστική και θρεπτική λεμονάτη ρεβυθάδα – είναι αυτό που επιθυμείς για το κρύο
-
Φανταστικό φαγητό με χρώματα και αρώματα…
-
Πολύ ωραία μαγειρική πρόταση – ρεβίθια πουρέ (χούμους ) μια γεύση Μέσης Ανατολής με μικρές παραλλαγές.
-
Πεντανόστιμη η παριανή ρεβυθάδα- Πολύ όμορφη και ξεχωριστή ρεβυθάδα!
-
Σήμερα το μενού έχει παραδοσιακά ρεβύθια – Πολύ ωραίο το φαγητό θρεπτικό και υγιεινό