Συνταγές
Πολύ ωραία μπαμπαδάκια αφρός – μπουκιά και απόλαυση
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Εκτέλεση Συνταγής είναι από Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
5 αβγα
1 1/2 ποτηρι τσαγιου αλευρι
1 ποτηρι ζαχαρη
1 μπεικιν
1 βανιλια
1/2 φλ. καφε λικερ ή κονιακ
Για το σιροπι
2 ποτηρια νερο
2 ποτηρια ζαχαρη
χυμο μισου λεμονιου
Για τη γεμιση
1 φυτικη σαντυγι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αβγα με τη ζαχαρη, προσθετουμε το αλευρι, τη βανιλια και το μπεικιν και τελος το λικερ. Τοποθετούμε τη ζύμη σε ταψι με 12 θεσεις των καπκεικς και ψηνουμε στους 175 βαθμους μεχρι να ροδισουν κι αφηνουμε να κρυωσουν καλα. Ετοιμαζουμε το σιροπι και το βραζουμε για 10 λεπτα. Χλιαρο σιροπι και κρυα μπαμπαδακια, σιροπιαζουμε και αφηνουμε να κρυωσουν καλα.
Ετοιμαζουμε τη σαντυγι και γεμιζουμε τους μπαμπαδες αφού τους κόψουμε πρώτα. Αν θελουμε αλοιφουμε με μαρμελαδα απο πανω, αφου πρωτα το αραιωσουμε με λιγο νερο
Υπεροχοι, αφρατοι και λαχταριστοι.
Να διευκρινήσουμε ότι σιροπιάζεται όλο το μπαμπαδάκι, γίνεται παρα πολύ ζουμερό.
Η Συνταγή είναι από Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” – Theodwra Kermeniwth.
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για πολύ λαχταριστά σούπερ μπαμπαδάκια
Η Συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά – Εκτέλεση
για 30 κομμάτια
6 αυγα
1 μιση ποτήρι ζαχαρη
1 μιση ποτήρι αλεύρι
1 μισή ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
1 μπεικιν
1 βανίλια
όλα ανακατεμένα με το αλεύρι
ΣΙΡΌΠΙ
4 μισή ποτηρια νερο.
2μισή ζαχαρη.
Βάζουμε 2 ζαχαρη να μην είναι.πολύ γλυκό.
1 πορτοκάλι κομμένο για αρωμα .
7λεπτα βρασιμο
ΣΙΡΌΠΙ
ζεστό γλυκό χλιαρό.2 μορφατ 1 ζαχαρουχο.
Για να τα γεμισουμε Κ γλυκό κεράσι.
Χτυπάμε πολυ Καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν και ρίχνουμε μεσα το αλεύρι με όλα ..
Λαδωνουμε τα φορμακια Και βαζουμε Από 2 κουταλιες στο.καθενα.ψήνουμε σε προθερμασμένο φουρνο αντιστασεις 180 για 20 με 25 λεπτα ανάλογα το φούρνο
Σιροπιαζουμε
Αφήνουμε να κρυωσουν και.τα γαρνιρουμε με τη σαντιγί
Η Συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.