Συνταγές
Πολύ λαχταριστά, αφράτα και όμορφα τυροπιτάκια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
Για το ζυμάρι
500gr φαρίν απ,
250gr βούτυρο γάλακτος,
300 γραμμάρια γιαούρτι
Ζυμώνουμε πολύ καλά τυλίγουμε σε μεμβράνη και βάζουμε το ζυμαράκι μας στο ψυγείο για καμιά ωρίτσα
Γέμιση
Ενώνουμε 300 γραμμάρια τυρί φέτα, με μία συσκευασία τυρί κρέμα, μία κούπα τριμμένο κασέρι ή κεφαλοτύρι, ψιλοκομμένη γαλοπούλα, και ένα αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε ζυμαράκι όσο ένα καρύδι το ανοίγουμε στο χέρι μας προσθέτουμε λιγότερο από ένα κουταλάκι του γλυκού γέμιση, το κλείνουμε ομοιόμορφα, και τα τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα
Αραιώνουμε 1 κρόκο αυγού με 2 κουταλιές γάλα, τα περνάμε από πάνω με πινέλο και πασπαλίζουμε με σουσάμι
Η Συνταγή είναι από κ. Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.