Συνταγές
Πολύ αφράτη και ζουμερή Φραουλένια Τουρτα – Φοβερός συνδυασμός γεύσεων!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Athena Kousta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Παντεσπάνι
Χτυπάμε 6 αυγά, Ρίχνουμε 250γρ.
Ζάχαρη τα χτυπάμε για λεπτά, 2 κουταλάκια υγρή βανίλια, 150γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσης το κοσσκινιζουμε και τα ενσωματώσουμε με μαριζ σιγά σιγά μην χάσει όγκο, το βάζουμε σε 2 τσερκια 23 εκ.
Ψήνουμε 20 λεπτά στους 180
Στο μπλέντερ 1 1/2 κεσεδακι φράουλες με 150γρ. Ζάχαρη και μισό λεμόνι (μικρό)
Εάν δεν βρείτε φρέσκες φράουλες μαρμελάδα φράουλα στο παντεσπάνι και 1 κουτί φράουλας απ’το σούπερ μάρκετ φράουλες σε τενεκεδακι (βρίσκετε εκεί που είναι το Μόρφατ σε τενεκεδακι συνήθως στο Σ.Μ)
Κρεμα
2 μασκαρπονε
150γρ. Φιλαδελφεια
1 1/2 κουπα ζάχαρη άχνη τα χτυπάμε στο μίξερ και ρίχνουμε 2 κουταλάκια υγρή βανίλια και 600γρ. Σαντιγί
Στήσιμο
Παντεσπάνι, φράουλες, κρέμα κλείνουμε και βάζουμε κατάψυξη για 2 ώρες.
Ξεφορμάρω και βάζω λίγο σαντιγί.
Όπως θέλουμε γαρνίρουμε!!
Η Συνταγή είναι από κ. Athena Kousta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.