Συνταγές
Πολύ αφράτα και ζουμερά ψωμάκια για κάθε χρήση – DINNER ROLLS
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”
ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ Η ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ , ΤΥΡΙΑ , ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ , ΜΕΡΕΝΤΑ , ΝΟΥΤΕΛΑ , ΜΕΛΙ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΥΛΙΚΑ:
500 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
140 ΓΡ. ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ
40 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
10 ΓΡ. ΑΛΑΤΙ
100 ΓΡ. ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ
50 ΓΡ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΟΦΤ
10 ΓΡ. ΗΛΙΕΛΑΙΟ
1 ΑΥΓΟ
1 ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ ή 25 ΓΡ. ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΗ ΜΑΓΙΑ, ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΑΛΕΥΡΟΥ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 15-20 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ. ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ 20 ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΩΝ 50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ. ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ .
ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ Η ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ Η ΤΑΨΑΚΙ .. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 30-45 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20-25 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΑΣ
ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΑΚΙ ΤΑ ΑΛΕΙΒΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΟΦΤ Η ΑΛΛΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ..
Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”