Συνταγές
Πολύ αφράτα πισία με τυρί – μας άνοιξε την όρεξη και θα μπούμε κουζίνα άμεσα!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε μια ζύμη ψωμιού, 4,5 κούπες χλιαρό νερό, 1 φακελάκι μαγιά σκόνη, ένα κουταλάκι αλάτι και ένα ζάχαρη και 4 μισή φλυτζάνα αλεύρι, θα το δείτε ή λίγο παραπάνω μαλακή η ζύμη μας.
Την αφήνουμε να φουσκώσει πολύ καλά.
Ανοίγουμε μικρά φυλλαράκια και βάζουμε τυρί.
Κλείνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό καλαμποκέλαιο στο πετρογκάζ.
Η συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσετε άλλη μια καταπληκτική συνταγή για Πισια πολύ αγαπημένα
Η συνταγή είναι από κ. Αννα Κασσανδρεια – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
-1 κλ αλεύρι γοχ.
-1 φακελάκι ξερή μαγιά
-3 αυγά
-μια πρέζα αλάτι
-3 κτσ. σπορέλαιο
-3 κτσ. ζάχαρη
-600 γρ. χλιαρό νερό
(Εγώ έβαλα και τυρί σε 2 ,3 και τα έκλεισα)
-άχνη ζάχαρη
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και φτιάχνουμε μία μαλακή ζύμη.
Αφήνουμε στην άκρη για μία ώρα. Μόλις περάσει η ώρα κόβουμε μπάλες όσο ένα μανταρίνι και ανοίγουμε φύλλο με το χέρι.
Τηγανίζουμε σε πολύ καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές.
Μπορούμε να τα φάμε με τυρί και μαρμελάδα σμέουρο.
Η συνταγή είναι από κ. Αννα Κασσανδρεια – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.