Συνταγές
Πεντανόστιμο και ζουμερό Χοιρινό – Εξαιρετικός μεζές για κρασί και ουζάκι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Βικη Αναματερου – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Υλικά
1 κιλό χοιρινό κρέας λαιμός κομμένος μεγάλα κομμάτια η σπάλα χοιρινή γίνεται και με ψαχνό αλλά με το λιπάκι είναι ποιο νόστιμο!
2 ντομάτες
2κρεμμυδια
2 πιπεριές πράσινες η ανάμεικτες
200 γρ τυρί σκληρό κεφαλοτύρι κομμένο κύβους
2 ποτήρια κρασί λευκό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μουλτι την 1 ντομάτα το 1 κρεμμύδι και την 1 πιπεριά και τα κάνουμε πολτό τα ρίχνουμε σε ένα τάπερ μαζί με το κρέας και το κρασί τα ανακατεύουμε τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα βγάζουμε τα κομμάτια από το μπολ δεν τα ξεπλένουμε και τα βάζουμε σε ταψί κόβουμε την 1 ντομάτα το κρεμμύδι και την 1 πιπεριά χοντρά κομμάτια ρίχνουμε λάδι αλάτι πιπέρι και ψήνουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο γίνεται και στη γάστρα γίνεται και στη λαδόκολλα –νερό δεν βάζουμε βγάζουν τα λαχανικά– αλλά το κοιτάμε κιόλας ψήνουμε αντιστάσεις 250 πάνω από 1 ώρα προς το τέλος βάζουμε και το κεφαλοτύρι.
Η Συνταγή είναι της κ. Βικη Αναματερου – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.