Συνταγές
Τρουφάκια με λίγα και εύκολα υλικά
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Παναγιωτα Βαφειδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1.30 πακέτο πτι.μπερ. 150 γρ. Βούτυρο 1 φλυτζάνι ζάχαρη 1φλυτζανι γάλα 1φλυτζανι κακάο 2 βανίλιες….λίγο κονιάκ για να βρέχουμε τα χέρια μας όταν τα πλάθουμε ένα φακελάκι τρούφα και ένα φακελάκι ινδοκαρυδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το γάλα το βούτυρο την ζάχαρη και το κακάο και τις βανίλιες το ανακατεύουμε καλά
τα αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε σπασμένο στο μουλτι το πτι Μπερ εάν είναι νερουλό και δεν πλάθεται
προσθέτουμε και άλλο πτι Μπερ
βρέχουμε τα χέρια μας στο κονιάκ και τα πλάθουμε τα βουτάμε στο ινδοκαρυδο η στην τρούφα
τα αφήνουμε στο ψυγείο για έναν βράδυ…
Η Συνταγή είναι από Παναγιωτα Βαφειδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Περιηγηθείτε σε νόστιμες και δημιουργικές συνταγές.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Γιατί η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Πεντανόστιμα τρουφάκια με βανίλια υποβρύχιο και καρύδα
Η Εκτέλεση είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Βανιλια – 400 γρ. υποβρυχιο λιωμενη σε χαμηλη θερμοκρασια
Ινδικη καρυδα – 150 γρ.
Κουβερτουρα – 200 γρ.σοκολατα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη βανίλια σε χαμηλή θερμοκρασία
Ρίχνουμε τη καρύδα και τα πλάθουμε σε μπαλιτσες αν θέλετε βάζετε χρώμα ζαχαροπλαστικής
Βουτάμε στη λιωμενη κουβερτούρα με τριμμενη λευκή σοκολάτα η σκέτα
Διατηρούμε εκτός ψυγείου
Η Συνταγή είναι από κ. Panagiota Kiriakou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.