Συνταγές
Θαυμάσιο φαγητό, νοστιμότατο και καλομαγειρεμένο ιμάμ μπαϊλντί
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού καθάρισα και έκοψα τις μελιτζάνες σαν βαρκούλες τις έβαλα σε αντικολλητικό χαρτί μεσα στο ταψί με λίγο λάδι και αλάτι να ψηθούν.
Στην συνέχεια τσιγάρισα κρεμμύδια χοντροκομμένα, 3 σκελίδες σκόρδο, φρέσκια ντομάτα, ρίγανη, λίγο πιπέρι. Ότι μπαχαρικά χρησιμοποιείτε.
Κρύωσαν οι μελιτζάνες μου και έβαλα στην κάθε μία από μια γεμάτη κουταλιά κρεμμύδια.
Εκοψα από πάνω λίγη ντομάτα και άφησα το φαγητό μου να ψηθεί στο φούρνο θα το δείτε.
Η συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Πελμένι – Σπιτικά ραβιόλια από την Ρωσσία.
Η συνταγή είναι από κ. ლეილა ლამაზი – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
-250 γρ. νερό
-λίγο αλάτι
-αλεύρι όσο πάρει
Ζυμώνουμε, αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά
-μισό κιλό κιμά
-κολλίανδρο μπόλικο
-αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
-1 κρεμμύδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε καλά.
Ανοίγουμε το ζυμάρι σε φύλλο και το κόβουμε με ένα στενό ποτηρι.
Γεμίζουμε με μικρο κουτάλι με κιμά και κλείνουμε. Μπορούμε να βάλουμε και στην κατάψυξη.
Η συνταγή είναι από κ. ლეილა ლამაზი – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.