Συνταγές
Υπέροχα, χρυσαφένια και λαχταριστά τυροπιτάκια κουρού
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Άννα Γιαννίκου– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΟΎΠΑ ΤΟΥ ΝΕΣ ΚΑΦΈ Η ΌΤΙ ΈΧΕΤΕ ΛΆΔΙ
ΜΙΣΗ ΚΟΎΠΑ ΧΛΙΑΡΌ ΝΕΡΌ
ΈΝΑ ΚΕΣΕΔΆΚΙ ΓΙΑΟΎΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ 200ΓΡ
2 Κ.ΓΛΥΚΟΎ ΖΆΧΑΡΗ
2 Κ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΆΤΙ
6 Κ.ΣΟΎΠΑΣ ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΑΛΑΚΌ (ΒΙΤΆΜ soft)
3 ΚΟΎΠΕΣ ΑΛΕΎΡΙ ΑΠΛΌ
2 ΚΟΎΠΕΣ ΑΛΕΎΡΙ ΦΑΡΙΝ ΆΠ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΖΥΜΏΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΏΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ..
ΤΥΡΙΑ ΔΙΆΦΟΡΑ ΌΤΙ ΘΈΛΕΤΕ ΚΑΙ ΌΤΙ ΈΧΕΤΕ..ΑΠΟ ΠΆΝΩ ΑΛΟΊΦΩ ΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΣΟΥΣΆΜΙ
ΤΑ ΨΉΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΎΣ …
ΠΌΣΗ ΏΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΊΤΕ ΕΣΕΊΣ ΓΙΑΤΊ ΚΆΘΕ ΦΟΎΡΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΨΉΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ…ΣΤΟ 20ΆΛΕΠΤΟ ΠΕΡΊΠΟΥ…
Η Συνταγή είναι από Άννα Γιαννίκου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για πατσαβουροπιτα γλυκιά….
Η Συνταγή είναι από κ. Χριστίνα Κονσουλα – “ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ??”.
Υλικά :
1/2κιλο φύλο κρούστας
300γρ γιαουρτι
1 κούπα σπορέλαιο
1/2κούπα ζάχαρη
1 μπέικιν
2 βανίλιες
4 αυγα
Σιρόπι :
3 1/2 κουπες ζάχαρη
3 1/2 κούπες νερό
1 κσ χυμό λεμονιού
Εκτέλεση :
Χτυπάμε αυγα ζάχαρη ρίχνουμε το λάδι το γιαούρτι το μπέικιν και τις βανίλιες έτοιμος ο χυλός μας
Σουρώνουμε κατά μήκος τα φύλλα μας ενα ενα και οταν τελειώσουμε ρίχνουμε από πανω το χυλό μας τοποθετούμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει
Βράζουμε το σιρόπι και όταν είναι έτοιμη η πίτα μας περιχύνουμε απο πανω.
Η Συνταγή είναι από κ. Χριστίνα Κονσουλα – “ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ??”.