Συνταγές
Πατατοκεφτέδες τραγανοί και χρυσαφένοι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από Γεωργία Σπυροπούλου: ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Πεντανόστιμα και μυρωδάτα πατατοκεφτεδακια με ωραίο χρυσαφένιο χρώμα!
Υλικά:
4 μεγάλες πατάτες ,
1 ξερό κρεμμύδι,
3 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι δυόσμο ,
φρυγανιά τριμμένη,
αλάτι ,
πιπέρι,
αλεύρι,(όσο πάρει)
ελαιόλαδο.
Εκτέλεση:
Τρίβουμε τίς πατάτες στο χοντρό του τρίφτη
Έπειτα τίς στίβουμε καλά με τα χέρια μας και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικα κρεμμύδια , σκόρδο, δυόσμο, φρυγανιά, αλεύρι, αλάτι , πιπέρι
Ξεκινάμε το τηγάνισμα ρίχνοντας με ένα μεγάλο κουτάλι το μείγμα σε καυτό ελαιόλαδο.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από Γεωργία Σπυροπούλου: ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ