Συνταγές
Μοσχαράκι στιφάδο σήμερα – σπιτικά και σίγουρα γευστικά.
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Evdokia Bitsakaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1500γρ μοσχάρι
1000γρ κρεμμύδια
Ένα κρεμμύδι μεγάλο
Δυο σκελίδες σκόρδο
Λάδι
Πιπέρι
Δαφνόφυλλα Μια ΚΣ πελτέ
Μισή κούπα κόκκινο κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε και έπλενα το κρέας Το στέγνωσα με χαρτί κουζίνας Το Τηγανισουμε από όλες τις πλευρες να πάρει χρωμα Το σβησουμε με το κρασί Αλάτι πιπέρι Στην χύτρα τσιγάρισουμε ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε λίγο λάδι
Τα δαφνοφυλλα Πρόσθεσουμε λίγο νερο Έβρασα για 40 λεπτά
Καθάρισουμε και έπλυνα τα κρεμμύδια Τα τσιγάρισα σε λάδι για λίγο Αραίωσα τον πελτέ με νερό Αλάτι πιπέρι δαφνόφυλλα Τα μετέφερουμε στο ταψί ψησουμε σε προθερμασμενο φούρνο αντιστάσεις για 45 λεπτά στους 220 βαθμ
Μόλις βρασουμε το κρεας το έβαλα στον φούρνο με τα κρεμμύδια
Η Συνταγή είναι από Evdokia Bitsakaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για πατάτες μουστάρδας.
Υλικά (4-6 μερίδες)
1 κιλό πατάτες 50 ml λάδι χυμός από 1 μέτριο λεμόνι 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα 1 κύβο κνορ 100 ml νερό πιπέρι σκόρδο ρίγανη δεντρολίβανο
Εκτέλεση
-καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες (κυδωνάτες)
-βάζουμε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά και τα ενοποιούμε
-βάζουμε τις πατάτες σε ένα ταψί και τις περιχύνουμε με το μίγμα
-ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200 για 1 ώρα περίπου στον αέρα