Συνταγές
Βάλσαμο η κοτόσουπα με χυλοπίτες
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Εύα Βλάχου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 κοτούλα(2,2kg), 3 πατάτες και 3 καρότα τριμμένα,1 ποτήρι του καφέ ρύζι, αλάτι, πιπέρι, λάδι, 2 λεμόνια
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε μια σύβραση με φρέσκια σάλτσα, βάζουμε τα κομμάτια της κότας, αλάτι και ελαιόλαδο.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
Τέλος βάζουμε τις χυλοπίτες και σε 5 λεπτά είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε με τριμμένο/όχι τυρί φέτα(ή ότι προτιμάτε)
Η συνταγή είναι από Εύα Βλάχου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Τι μενού να κάνω για αύριο; Ποιό γλυκό να ετοιμάσω;
Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεση της κάθε συνταγής.
Παστάκια σοκολάτας που σε λιώνουν!
Η συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια λιωμένη σε μπεν μαρι
100 γρ. αλεύρι
150 γρ. ζάχαρη
6 αυγά
80 ml. γάλα φρέσκο
200 γρ. Βιτάμ λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη! Ρίχνουμε το βούτυρο, γάλα, αλεύρι! Τέλος σιγά σιγά την σοκολάτα!
Τοποθετούμε το μίγμα στο ταψί 28χ26 μέσα λαδόκολλα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 14 λεπτά.
Το βγάζουμε να κρυώσει.
ΓΛΑΣΣΟ:
Βάζουμε την κατσαρόλα στην εστία 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 300 γρ. κουβερτούρα και ανακατεύουμε να γίνει λείο.
Το κατεβάζουμε το αφήνουμε 5 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και το ρίχνουμε πάνω στο γλυκό! Τοποθετούμε στο ψυγείο όλη νύχτα.
Την επομένη το κόβουμε σε κομμάτια!
Διακοσμούμε με καρύδα.
Η συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.