Υλικά
- 1 πακέτο στρογγυλά σφολιατάκια βουτύρου (20 τεμάχια)
- 20 φέτες ζαμπόν
- 20 φέτες τυρί του τοστ
- βούτυρο
Εκτέλεση
- Αλείφετε τα σφολιατάκια με λίγο βούτυρο και τοποθετείτε στο κάθε κομμάτι από μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα τυρί.
- Τυλίγετε σε ρολάκια, βουτυρώνετε από πάνω ελαφρά και ψήνετε για 10′ περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C.
- Έτοιμα!
Με την εγγύηση επιτυχίας του icookgreek.com
Δες και αυτή τη συνταγή για ζουμερά και τραγανά γεμιστά ρολάκια κοτομπέικον με τυρί κρέμα:
Υλικά
4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
90 γραμμ. τυρί κρέμα
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε κυβάκια
8 φέτες μπέικον κομμένες στη μέση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα στήθη κοτόπουλου και τα στεγνώνουμε. Τα κόβουμε σε 16 ίσες λωρίδες. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί. Αλείφουμε κάθε λωρίδα κοτόπουλου με το τυρί κρέμα και προσθέτουμε λίγα κομμάτια πιπεριάς.
Τυλίγουμε σε ρολά. Τυλίγουμε κάθε ρολό με ένα κομμάτι μπέικον. Κλείνουμε το κάθε ρολό με μια οδοντογλυφίδα. Τοποθετούμε τα ρολά στο ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 20-30 λεπτά μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και να γίνει τραγανό το μπέικον.