Συνταγές
Εύκολο επιδόρπιο με νουτέλα – η γεύση φανταστική η κρέμα θεσπέσια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από “Helena’s Greek cooking”.
Υλικά:
για 4 ποτήρια
Κρέμα:
1 φακελάκι κρέμα αραβοσιτου με γεύση καραμέλας η ότι γεύση θέλετε
650 ml γάλα light
2 κ.σ καστανή ζάχαρη
2 κ.σ νουτελα η όποια πραλινα φουντουκιου θέλετε
Για την συναρμολογηση:
4 Ποτήρια κολονάτα
4 φρυγανιές
3-4 ροδέλες γλυκό πορτοκάλι ( είναι ο τέλειος συνδυασμός για την νουτελα μαζί με τις φρέσκιες Φράουλες)
Σιρόπι από το πορτοκάλι γλυκό
Φράουλες
Τριμμένο φουντούκι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε την κρέμα μας με όλα τα υλικά.
Στα ποτήρια θρυμματιζουμε με τα χέρια μας από μια φρυγανιά.
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις ροδέλες γλυκό πορτοκαλιού και ρίχνουμε κομματάκια (λίγο μεγάλα) πάνω στις φρυγανιές. Προσθέτουμε από δυο φράουλες κομμένες στα δύο σε κάθε ποτήρι.
Ρίχνουμε από πάνω δύο κ.σ σιρόπι ώστε να βραχούν οι φρυγανιές. Προσθέτουμε στο κέντρο του ποτήριου μια κ.σ γεμάτη νουτελα.
Ρίχνουμε την κρέμα αφού την έχουμε ανακατέψει και γεμίζουμε τα ποτήρια μας.
Αφήνουμε 10′ λεπτά να κρυώσει και τοποθετούμε από μια φράουλα στο κέντρο, και τριμμένο φουντούκι.
Η Συνταγή είναι από “Helena’s Greek cooking”.
Η συνταγή μας είναι έτοιμη!
Δες παρακάτω άλλη μια πεντανόστιμη συνταγή για πανεύκολη μους σοκολάτας με νουτέλα που θα σε συναρπάσει!
Για την υπέροχη αυτή συνταγή θα χρειαστείτε:
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 φλιτζάνι σαντιγύ
6 κ.σ.νουτέλα
30 γρ. κουβερτούρα
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ.νερό
μερικά σπασμένα ferrero rocher
Ακολουθήστε τις οδηγίες και θα είστε έτοιμοι πάρα πολύ γρήγορα!
Προσθέτουμε στη σαντιγύ το τυρί κρέμα και στη συνέχεια τη νουτέλα, ρίχνουμε μερικά σπασμένα ferrero rocher.
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το νερό και το βούτυρο και βάζουμε το γλάσο σε ένα αυτοσχέδιο κορνέ από λαδόκολλα, ενώ στη συνέχεια σχηματίζουμε σχέδια στην επιφάνεις των ποτηριών και τα γεμίζουμε με τη μους.
Για το γαρνίρισμα ρίχνουμε τα ferrero και το γλάσο!