Γλυκα
Πανεύκολα σπιτικά πουράκια που θα σας ξετρελάνουν
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. βουτύρο
100 γρ. ζάχαρη άχνη
4 ασπράδια αυγών
75 γρ. αλεύρι
1 βανίλια φυσική
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, βάλτε το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη και χτυπάτε με το μίξερ να γινει το βούτυρο σαν αλοιφή.
Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάτε τα ασπράδια σε μαρέγκα προσθέτετε την βανίλια και ενώνετε το βούτυρο με την μαρέγκα.
Τέλος ρίχνετε το αλεύρι λίγο λίγο ανακατεύοντας απαλά με μια σπάτουλα.
Στρώνετε λαδόκολλα στο ταψί και βάζετε μικρές κουταλιές και τις απλώνετε ψηνουμε σε 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 6-7 λεπτά όχι παραπάνω για να παραμείνουν μαλακά, τα τυλίγετε σε ένα μολύβι όσο είναι ζεστά και αφήνετε να κρυώσουν και μετά τα γεμίζετε με κρέμα η μερέντα.
πηγή: daddy-cool.gr