Συνταγές
Υπέροχο συνοδευτικό, για την μπύρα σας!! Πίτσα (για 2 πίτσες 8 τμχ)
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά για τη ζύμη :
1 φλυτζάνι του ελληνικού ελαιόλαδο
1 φακελάκι μαγια
500 γρ αλεύρι
1 κγ ζάχαρη
1 πρεζα αλάτι
Χλιαρο νερό όσο πάρει μέχρι να μη κολλάει η ζύμη μας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και συο τέλος προσθέτουμε το νερό
Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει σε ζεστό μέρος και καλύπτουμε με μια πετσέτα
Μόλις φουσκώσει το ξανά ζυμώνουμε και το ξανά αφήνουμε για 20’ ! Στη συνέχεια το ανοίγουμε και βάζουμε λίγη κέτσαπ με λίγο ντοματοχυμο κι από πάνω υλικά της αρέσκειας μας
Εγω εδω έβαλα ζαμπόν, μπεικον και τυρί μοτσαρέλα και λίγη γκούντα στη μια και στην άλλη συπληφωσα και λίγο βραστό κοτόπουλο που είχε μείνει
Η Συνταγή είναι από Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς..
Ρίξε μια ματιά σε άλλη μία εξαιρετική πρόταση ..
Πανδαισία γεύσης – Πραγματικά υπέροχες πιτούλες γεμιστές με αλλαντικά
Η Εκτέλεση είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
Για το ζυμάρι
1 κουτάλι της σούπας καλά γεμάτη μάγια,η δυο φακελάκια.
1 κούπα χλιαρό νερό
1/2 κούπα λιωμένο βιταμ
1 κουτάλια σούπας ζάχαρη
1 κουτάλια του γλυκού αλάτι
3,1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις..!!Η μισό μισό με φαρίνα..!!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίξτε όλα τα υλικά μαζί ξεκινώντας από την μαγιά και όπως γράφω τα υλικά.
Φτιάξτε το ζυμαράκι και αφήστε το για 20 λεπτά σκεπασμένο
Πάρτε αρκετή ζύμη στα χέρια σας σαν ένα μανταρίνι φτιάξτε μπαλάκια στρογγυλά και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί με λαδόκολλα
Αφήστε σκεπασμένες για 20 λεπτά ακόμα πάρτε ένα ποτήρι και πατήστε το ζυμαράκι στην μέση ,γεμίστε ξεκινώντας πρώτα με σάλτσα μπόλικο τυρί και βάλτε ότι αλλαντικά θέλετε εσείς
Μπέικον σαλάμι αέρος και ντομάτα τις δίνει ξεχωριστή γεύση, Βάλτε αυγό στο γύρω γύρω στην πιτουλα και ψήστε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 μέχρι να ροδίσουν
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.