Συνταγές
Πανεύκολη τούρτα μπισκότων έτοιμη σε μόλις 10 λεπτάκια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σπάμε σε τάπερ η ταψί (30ν)2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ Παπαδοπούλου.
Κάνουμε και μια ΚΡΕΜΑ:
Βάζουμε 1 λίτρο γάλα φρέσκο με 5 κ.σ. ζάχαρη να ζεσταθεί.
Έχουμε βγάλει λίγο κρύο γάλα σε ένα μπολ και διαλύουμε 120 γρ. κόρν φλάουρ.
Ρίχνουμε το κόρν φλάουρ στο ζεστό γάλα ανακατεύουμε και όταν πήξει την κατεβάζουμε και όπως είναι ζεστή την ρίχνουμε στα μπισκότα.
Τα ανακατεύουμε να μουσκέψουν και τα ισιώνουμε
Αφήνουμε να κρυώσουν.
ΣΑΝΤΙΓΥ:
Χτυπάμε 1 μεταλλικό κουτί μόρφατ με 2 φλ.
τσ. άχνη ζάχαρη,2 κ.σ. φρέσκο γάλα και την τοποθετούμε πάνω στο κρύο γλυκό.
Στολίζουμε με τριμμένη κουβερτούρα,σταγόνες,η τρούφα.
Και στη συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο.
Η συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για πάστα ταψιου σε τούρτα χωρίς τύψεις
Η Συνταγή είναι της κ. Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
(Στρογγυλή φόρμα 26εκ)
ΥΛΙΚΑ
Παντεσπάνι:
2 ασπράδια σε μαρέγκα
2 κρόκους
2 κς κακάο
2 κς λάδι καρύδας
2 κς γιαούρτι 2%
2 κς στέβια
2 κς γάλα σε σκόνη
1 φακελάκι μαγιά
Σιρόπι
Μισή κούπα σιρόπι αγαύης αραιωμένο με 5 κς ζεστό νερό και ότι άρωμα θέλουμε! Εγώ έβαλα άρωμα αμύγδαλο!
Κρέμα :
1 κουτί φυτική κρέμα
100 γρ φρέσκο γάλα ελαφρύ
1 κς στέβια
Επικάλυψη :
2 κουβερτούρες
150 γρ φρέσκο γάλα ελαφρύ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το παντεσπάνι χτυπάμε όλα τα υλικά με σύρμα και τα ενσωματώσουμε με τη μαρέγκα με απαλές κινήσεις και ψήνουμε στους 180 αέρα μέχρι να ροδίσει ! Σιροπιάζουμε ζεστό μόλις το βγάλουμε ! Αφήνουμε να κρυώσει και χτυπάμε τα υλικά της κρέμας στο μίξερ και τα βάζουμε από πάνω με τσερκι πάντα και παγώνουμε ! Αφού Παγώσει λιώνουμε τη κουβερτούρα στο ζεστό γάλα και καλύπτουμε ! Αφήνουμε πάλι να παγώσει καλά και σερβίρουμε !
Η Συνταγή είναι της κ. Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.