Συνταγές
Σε ελάχιστο χρόνο φτιάχνεις σπιτική τυροκαυτερή.. εξαιρετική
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή από “Πετρινα Μπαρδανη – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
200 γρ φέτα ανάμικτη
Μια πιπεριά Φλωρίνης
2 πιπεριές καυτερές
3-4 κσ ελαιόλαδο
Φύλλα μαϊντανού από 2 κλαδάκια πολύ ψιλοκομμένα (δεν είχα μαϊντανό )
Εκτέλεση
Ψήνουμε της πιπεριές καθαρίζουμε φλούδες σπόρια και ίνες κόβουμε 1 εκ,πατάμε με το πιρούνι την φέτα
βάζουμε το ελαιόλαδο ανακατεύουμε προσθέτουμε πιπεριές μαϊντανό ανακατεύουμε.
Νόστιμη συνταγή από ” Πετρινα Μπαρδανη- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Και επειδή είναι πάντα πολύ ωραίο να ανακαλύπτεις νόστιμες συνταγές, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την παρακάτω, η οποία υπόσχεται ότι θα σας ξετρελάνει.
Ορεκτικό λευκών φασολιών με πιπεριές και ελιές
ΥΛΙΚΑ
400g λευκά φασόλια κονσέρβας
3 κόκκινες πιπεριές
1 κρεμμύδι
100γρ ελιές χωρίς κουκούτσι
1 ματσάκι βασιλικού
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Μια χούφτα κρουτόν
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Τρίψτε τις κόκκινες πιπεριές με ελαιόλαδο και αλάτι και βάλτε τις στο ταψί σε αντικολλητικό χαρτί.
Βήμα 2
Ψήστε στους 200°C για 20’ – 25 μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Βήμα 3
Κόψτε τις πιπεριές στη μέση, βάλτε τις σε ένα μπολ και καλύψτε τις με ένα καπάκι για 15.
Βήμα 4
Παράλληλα, σουρώστε τα φασόλια σε ένα μπολ και κάντε τα μία μάζα.
Βήμα 5
Κόψτε τον μαϊντανό και βάλτε τον στη σως φασολιών, προσθέστε τα κρουτόν και ανακατέψτε. Αφήστε τα για 3-5.
Βήμα 6
Ξεφλουδίστε τις πιπεριές, αφαίρεσε τα σπόρια και κόψτε τις σε λωρίδες. Ανακατέψτε όλα τα υλικά. Προσθέστε ελαιόλαδο και πιπέρι.
Περισσότερες νόστιμες συνταγές στο https://bonduelle.gr