Συνταγές
Οι πιο τραγανοί και γευστικοί λουκουμάδες που έχετε ποτέ φάει
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ:
500 γραμμαρια αλευρι,
1 φακελακι ξερη μαγια,
1 κουταλακι του γλυκου ζαχαρη,
μισο κουταλακι του γλυκου αλατι,
1 ποτηρι και ακομα ενα μισο νερο χλιαρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τοποθετουμε το αλευρι στο μπολ ριχνουμε την μαγια και την ζαχαρη και τα ανακατευουμε με συρμα
Προσθετουμε το αλατι και ανακατευουμε
Τελος ριχνουμε σιγα σιγα το νερο και ανακατευουμε να γινει πηχτος λειος χυλος
Το σκεπαζουμε για 40 λεπτα!Βαζουμε.στην κατσαρολα 1 λιτρο σπορελαιο να καψει και με την βοηθεια κουταλιου και χεριου ριχνουμε χυλο κουναμε την κατσαρολα και αφηνουμε να παρουν χρωμα
Τοποθετουμε στην πιατελα με απορροφητικο χαρτι
Βγαζουμε το χαρτι και ριχνουμε μελι,και κανελα
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.