Συνταγές
Τσιζκέικ με μπισκότα lotus και καραμέλα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Roulaki Miseniazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1μιση πακέτο μπισκότα lotus,τα αλέθετε στο μούλτι,και λιώνετε 50γρ βούτυρο,τα ανακατεύετε και το τοποθετείτε στο στρογγυλό διασπώμενο ταψάκι.
Χτυπάτε στο μίξερ 500γρ μασκαρπόνε με 200mlκρεμα γάλακτος, 100γρ άχνη ζάχαρη και βάζετε και 2κουτ της σούπας καραμελα lotus.
Το βάζετε στο ταψάκι σας και από πάνω ριχνετε την υπόλοιπη καραμελα αφού την λιώσετε σε μπεν-μαρί
Η Συνταγή είναι από Roulaki Miseniazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η μαγειρική είναι ένας δημιουργικός τρόπος να εκφραστεί ο καθένας και να φτιάξει αναμφισβήτητα μοναδικές δημιουργίες.
Δείτε πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Νόστιμο παγωτό Σοκολάτα Καραμέλα !
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.”
Υλικά:
1 κουτί σαντιγί garni Γιωτης
(περιεχόμενο των 2 φακέλων)
400 ml κρύο γάλα
1 κουτί ζαχαρουχο γάλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ(μεγάλο)
Πραλινα φουντουκιου
Ξηρούς καρπούς
Σιρόπι καραμέλα
(οι ποσότητες στην Πραλινα,σιρόπι και ξηρούς καρπούς κατα προτίμηση)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ χτυπάμε με μίξερ την σαντιγί με 400ml κρύο γάλα μέχρι να πήξει!
Προσθέτουμε το ζαχαρουχο γάλα και το εβαπορέ.Χτυπάμε λίγο ακόμη να ενωθούν.(Μπορείτε να προσθέσετε και την πραλινα φουντουκιου να ομογενοποιηθει μαζί.
Τέλος προσθέτουμε ξηρούς καρπούς και σιρόπι.Βάζουμε κατάψυξη για 8 ώρες η αλλιώς από το βράδυ!
Προσθέστε αν σάς αρέσει και τριμμένα μπισκότα.Ταιριάζουν απίστευτα!Αν θέλουμε μπορούμε αντί για σκόνη σαντιγί να χτυπήσουμε μισό κιλό κρέμα γάλακτος πλήρες (για σαντιγί).
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.”