Συνταγές
Είναι νόστιμο και αρκετά πικάντικο! Λάχανο με κρέας χοιρινό πιπεριές Φλωρίνης με καυτερό μπούκοβο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Ελένη Παπατσάνη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1κιλο κρεας χοιρινο 2κιλα λαχανο σωταρω το κρεας σε ελαιολαδο…
βαζουμε τριμενο κρεμυδι κ 1σφηνακι κοκκινο κρασι ριχνουμε αλατι πιπερι μαυρο κ κοκκινο κουρκουμα κ λιγο μπουκοβο βαζουμε ντοματα τριμενη η χυμο κ 2ποτηρια νερο.
Κοβουμε το λαχανο σε μεγαλα κομματια βαζουμε κοκκινη πιπερια φλωρινης κ βραζουμε σε χαμηλη φωτια χωρις ανακατεμα…
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ: το βραζουμε μιση ωρα στη χυτρα
Η Συνταγή είναι από Ελένη Παπατσάνη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Νόστιμο λαχανόρυζο… Ένα πιάτο όχι μόνο για αρχάριους!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Γεύσεις της Ελένης”
ΥΛΙΚΑ
700 γρ. Λάχανο καθαρισμένο και κομμένο σε λωρίδες
1,5 κούπα ρύζι για σπυρωτό πιλάφι
2 κρεμμύδια κομμένα σε καρέ
1 κουτί ντοματάκια κον-κασέ
1 κλωνάρι σελερι κομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 καρότο τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, το καρότο και το σελερι…
Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και αφήνουμε για 1-2’… προσθέτουμε το λάχανο και ανακατεύουμε… αφήνουμε για 2’…
Ρίχνουμε την ντομάτα, τον μαϊντανό και 3 ποτήρια νερό… βραζουμε για μισή ώρα…
Ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε και περιμένουμε 20-30 μέχρι να γίνει και να χυλωσει…
Αν δούμε ότι χρειάζεται προσθέτουμε ζεστό νερό…
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Γεύσεις της Ελένης”