Συνταγές
Συνταγή με ξεχωριστή γεύση από τα συνηθισμένα – σπιτικός χοιρινός γύρος
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λεπτές φέτες από κρέας χοιρινό και από την μεριά του λαιμού η και σπάλα μαζί τομάτες,κρεμμύδια,σκόρδα,κόκκινη και πράσινη πιπεριά!! αλάτι πιπέρι και ρίγανη
Δεν μαρινάρουμε
Σε ένα ταψί βάζουμε ανά φέτα τα λαχανικά που γράφουμε πιο πάνω σκεπάζουμε πρώτα με λαδόκολλα και μετά με αλουμινοχαρτο με τα νερά που βγάζει το κρέας ψήνεται μέσα και τέλος ανοίγω και το βάζουμε στο γκριλ για να ροδίσει κόβουμε με το μαχαίρι μου όσο ψιλά μπορουμε
για το ψησιμο εξαρταται την ποσοτητα που εχετε.. και τον φουρνο… ο δικος μου ειναι δυο κιλα και τον αφησα 2 ωρες μεσα ..συν εχτρα στο γκριλ μεχρι να κανει χρωμα!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για νόστιμα και λαχταριστά χοιρινά μπριτζολάκια με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος.
Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Λεπτά χοιρινά μπριζολάκια ή ακόμα και κανονικές μπριζόλες
1 κουτί φρέσκα μανιτάρια
2 μεγάλα κρεμμύδια
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι ρίγανη και πιπέρι.
λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και τσιγαρίστε τις μπριζόλες αφαιρέστε τις από το τηγάνι και προσθέστε τα κρεμμύδια μαζί με τα μανιτάρια και το σκόρδο,
μόλις τα σοτάρετε και μαραθούν αρκετά προσθέστε και τις μπριζόλες ανακατέψτε και σβήστε με το κρασί
Σε 5 λεπτά προσθέτετε την κρέμα γάλακτος αφήστε να πάρει μία βράση και σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι.
Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.