Συνταγές
Ο καιρός είναι ιδανικός για κάτι ζεστό! Ψαρόσουπα με λαχανικά και κουρκουμά
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Stavros Tsalampounis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Βράζουμε, στραγγίζουμε
και ξεκοκαλιζουμε τα ψαράκια.
Τα υλικά έπειτα είναι τά εξής:
Πατάτες κομμένες σε κυβάκια
Καρότο
Σέλινο
Ένα ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
(που κάνουν την διαφορά)
1 φλυτζάνι καφέ ρύζι
Ελαιόλαδο
Αλάτι Πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο χυμό 2 λεμονιων 1 κουταλιά κουρκουμά μια αλεύρι και το προσθέτουμε.
Βράζουμε τα λαχανικά με τον ζωμό, προσθέτοντας 10 λεπτά πριν σβήσουμε το ρύζι, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και τα ψαράκια.
Τέλος ρίχνουμε και το μίγμα που κάναμε με το λεμόνι.
Τα ψαράκια από την λαϊκή μας όπως κάθε Σάββατο φρεσκότατα.
Η Συνταγή είναι από Stavros Tsalampounis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Νοστιμότατους ταραμοκεφτέδες.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “syntagestisgogos“
ΥΛΙΚΑ
ταραμα – 130 γρ. κοκκινο
ψωμι – 1/2 κιλο μπαγιατικο μουλιασμενο σε νερο (την ψιχα)
κρεμμυδι – 1 ξερο μεγαλο ψιλοκομμενο
σκορδο – 3 σκ. ψιλοκομμενες
δυοσμο – 1/2 ματσακι
μαιντανο – 1/2 ματσακι
πιπερι
ελαιολαδο
αλευρι – για το τηγανισμα
Εκτέλεση
Αφου μουλιασουμε το ψωμι,το στιβουμε πολυ καλα στις χουφτες μας,να φυγουν τα νερα και το βαζουμε σε ενα μπολ μαζι με τον ταραμα
Στην συνεχεια ριχνουμε και ολα τα υπολοιπα υλικα,κρεμμυδι,σκορδο,δυοσμο,μαιντανο,πιπερι λιγο ελαιολαδο και ζυμωνουμε πολυ καλα να ενωθουν καλα ολα τα υλικα . . .
Δες τη συνέχεια της εκτέλεσης στο : “syntagestisgogos“