Συνταγές
ΝΟΣΤΙΜΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ ΣΥΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ…
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Ρουλα Λυρου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουσκευουμε απο το βράδυ μισο κιλό ρεβυθια…
Την άλλη μέρα τα ξεπλενουμε και τα βάζουμε να βράσουν με αρκετό νερό…
Μετά από 5 λεπτά βρασμου τα αδειάζουμε σε ένα σουρωτήρι και τα ξεπλενουμε να φύγουν όλοι οι αφροί…
Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα βάζουμε λάδι καροτο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο πιπέρι πιπεριά κόκκινη λίγο καυτερό μπουκοβο και 2 κ. Σ. αλεύρι και τα φέρνουμε δύο βόλτες στη κατσαρόλα..
Ρίχνουμε νερό και τα αφήνουμε να βράσουν. Προς το τέλος βάζουμε λίγο άνηθο και αλάτι…
Κοβουμε ροδέλες 2 μεγάλα κρεμμύδια και τα καραμελωνουμε λίγο στο τηγάνι με λίγο αλάτι ζαχαριτσα και κύμινο..
Όταν σερβίρουμε ρίχνουμε από πάνω τη ΣΥΒΡΑΣΗ καυτή.
Η Συνταγή είναι από κ. Ρουλα Λυρου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.