Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι
2 μπανάνες
2 μικρά αυγά
3/4 φλ κακάο κοσκινισμένο
Μισό κ.γ baking powder
1 κ.σ μέλι
Και για από πάνω σταγόνες σοκολάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πατάμε την μπανάνα σε ένα μπολάκι με πιρούνι και στη συνέχεια προσθέτουμε τα αβγά και το μέλι.
Ανακατεύουμε καλά με αυγοδάρτη και μετά βάζουμε το κοσκινισμένο κακάο και το μπέικιν πάουντερ . Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και αδειάζουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ. ( 18*18 η 20 *20 ) .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170/180 βαθμούς για 30 λεπτά ανάλογα το φούρνο. Περιμένουμε να κρυώσει και μετά κόβουμε.( οχι σαν και εμένα ζεστό ζεστό δεν είχε δέσει ακόμα καλά ) Στο πρώτο σχολείο περισσότερες φωτογραφίες
ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΊΣ ΑΛΕΎΡΙ
Η μαγειρική είναι ένας δημιουργικός τρόπος να εκφραστεί ο καθένας και να φτιάξει αναμφισβήτητα μοναδικές δημιουργίες.
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Μπράουνις με σοκολάτα (chocolate brownies)!!!.
Φανταστικά!!! Υπέροχα!!!
Υλικά:
275 γρ βούτυρο μαλακό
375 γρ ζάχαρη
4 μεγάλα αυγά
75 γρ κακάο σκόνη
100 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ σταγόνες κουβερτούρα.
Εκτέλεση:
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 30εκ x 23εκ και βάζουμε και αντικολιτική κόλλα προσέχοντας να απλωθεί σωστά στις γωνίες.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε με μίξερ.
Βάζουμε το μείγμα στο ταψάκι και το απλώνουμε καλά και στις γωνίες.
Μειώνουμε την επιφάνεια με σπάτουλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αέρα για περίπου 40 με 45 λεπτά.
Στα τελευταία 10 λεπτά αν δείτε ότι σκληραίνει πολύ η επιφάνεια και δεν είναι ψημένο μέσα σκεπάστε με αλουμινόχαρτο.
Μόλις τα βγάλετε αφήστε να κρυώσουν στο ταψάκι και μετά να τα κόψετε σε τετράγωνα κομμάτια.
Καλή επιτυχία!!!