- 5 αυγά
- 250 γρ. Κουβερτούρα (ψιλοκομμένη)
- 250 γρ. Μαργαρίνη (κομμένη σε κυβάκια)
- 3 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
- 1/2 κούπα γάλα
- 1 μορφατ
- 1 ζαχαρούχο
- 1 κούπα ζάχαρη
1. Για την λευκή κρέμα: Σε ένα μπολ χτυπάμε την μόρφατ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει μια σφιχτή κρέμα. Την βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα της συναρμολόγησης του γλυκού.
3. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια μάζα.
1. Σε ένα ορθογώνιο τάπερ/ταψί στρώνουμε μπισκότα πτι-μπερ ώστε να καλυφθεί τελείως.
2. Με ένα πινέλο αλείφουμε τα μπισκότα με γάλα. Έπειτα ρίχνουμε το μισό μείγμα της σοκολάτας.3. Στην συνέχεια στρώνουμε μπισκότα, ακριβώς όπως κάναμε στο πρώτο βήμα της συναρμολόγησης, και τα αλείφουμε με γάλα.4. Επάνω στα μπισκότα ρίχνουμε όλη την λευκή κρέμα και την απλώνουμε καλά.
5. Μετά επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με τα μπισκότα και το γάλα και τέλος την υπόλοιπη κρέμα σοκολάτας.6. Διακοσμούμε όπως θέλουμε.Tips:Αφήνουμε τις κρέμες να κρυώσουν καλά πριν τις χρησιμοποιήσουμε στο γλυκό.
Καλή επιτυχία!
Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο www.foodstates.gr