Γλυκα
Εξαιρετικοί λουκουμάδες, πολύ εμφανίσιμοι!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Litsa Mouta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Μισο κιλο αλεύρι 1 κσ ζάχαρη 1 κσ μάγια 2 κσ γάλα σε σκόνη (Εγω εβαλα 400 νερο κ 100 γρμ γαλα εβαπορέ) 4 κσ νισεστε 4 κσ σπορελαιο μια πρέζα αλατι 500 γρμ νερο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε κ αφήνουμε να φουσκώσουν λιγο. Μετα ανακατεύουμε δυνατα με το χέρι τον χυλο κ τ αφήνουμε να φουσκώσουν οσο πρέπει
Τηγανίζουμε σε σπορελαιο λιγο να μην πάρουν χρώμα κ τ αφήνουμε να κρυώσουν. Μετα τα Ρίχνουμε ξανα στο τηγανι μέχρι να πάρουν χρώμα κ τα Ρίχνουμε στο σιρόπι που το έχουμε κάνει πρωτο για να κρυώσει.
2 ποτήρια νερο 3 ζάχαρη λίγο λεμόνι. Εγω εβαλα κ ενα βαζάκι σιρόπι απο πορτοκαλι που είχα
Διπλή δόση εκανα
Η Συνταγή είναι από Litsa Mouta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσετε άλλη μια καταπληκτική συνταγή για μοσχομυριστούς, ραντισμένους με μέλι λουκουμάδες παραδοσιακοί σπιτικοί..
Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μαγιά
1 κουτάλια της σούπας μέλι για να είναι μαλακοί
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
Νεράκι χλιαρό όσο πάρει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί ,σκεπάζουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να ανεβεί ο χυλός , περίπου μια ώρα και μόλις κάνει φουσκάλες είναι έτοιμο για ψήσιμο..
περνούμε χυλό με το χεράκι και έχουμε ένα κουταλάκι το βουτάμε κάθε φορά στο νερό παίρνουμε χυλό και ρίχνουμε σε καυτό λάδι αραβοσιτελαιο ..!!
Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.